WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken kan relatief snel, goedkoop en is gemakkelijk zelf te onderhouden.

Een onderneming zonder goede website is niet meer van deze tijd.

Webdesign op maat!

Je eigen professionele website! Responsive en helemaal up to date. Wil jij je online zichtbaarheid vergroten? Laat mij dan een website ontwerp maken. Plan een gesprek zodat we kunnen bespreken wat je eisen en wensen zijn.

Werkwijze: van idee tot volwaardige website.

Intake

Voordat we kunnen beginnen met het maken van jouw website bespreken we je eisen en wensen tijdens een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we ook zaken als:

  • Wie is je ideale website bezoeker? Wie is jouw potentiële klant en welke oplossing heb jij voor hun probleem?
  • Wat is je doel van de website? Wil je dat mensen zich inschrijven voor een nieuwsbrief of juist een offerte aanvragen? Of...
  • Heb je speciale wensen met betrekking tot het design? Zijn er websites die je mooi vindt of juist niet? Heb je al een website en wat vind je daar goed of slecht aan?
  • Inhoud en functies. Welke teksten gaan we plaatsen of heb je juist hulp nodig bij het maken van deze teksten. Zijn er speciale functies nodig zoals bijvoorbeeld: zoekfunctie, blog of nieuwsbriefkoppeling met Mailchimp of andere toepassing voor het versturen van nieuwsbrieven?
  • Waar wil je de website hosten? Heb je al een webhosting pakket en een domeinnaam geregistreerd of wil dat ik dit voor jou doe?
  • Planning en budget. Wanneer dient de website online te zijn en wat is je budget voor hosting en technisch onderhoud?

Ruwe opzet

Nadat de intake gedaan is kan er een ruwe opzet gemaakt worden van een “responsive” website. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat. Zodat de website er goed uit ziet op telefoon, tablet en pc. Op dit moment is je website nog niet zichtbaar voor bezoekers, ze krijgen een melding dat je website nog niet klaar is. Pas bij stap 6 – oplevering wordt deze online gezet.

Inhoud

In de tussentijd kun je de teksten schrijven en de afbeeldingen verzamelen die je op de pagina’s wilt tonen. Samen zullen we deze teksten doornemen en waar nodig aanpassen, de afbeelding zullen worden geoptimaliseerd worden voor online gebruik. Belangrijk bij het schrijven van de teksten is om te schrijven voor jouw doelgroep(de potentiële klanten). Dus hoe kan jij een hun probleem oplossen?

Verfijning

Zodra de teksten geschreven zijn worden deze op je website gezet voorzien van de eventuele afbeeldingen. Dit is tevens het moment om de teksten nogmaals te beoordelen en de puntjes op de i te zetten. Ik zal ook tips geven voor het schrijven van teksten zodat deze SEO vriendelijker zijn.

Integratie

Afhankelijk van jouw wensen kan het nodig zijn om bepaalde onderdelen te integreren. Een voorbeeld hiervan is: een contactformulier of de mogelijkheid voor inschrijven op een nieuwsbrief.

Tevens wordt je website aangemeld bij Google en Bing zodat deze zoekmachines van het bestaan van jouw website afweten.

Oplevering

Je website is klaar, dus deze mag nu online en iedereen mag het weten. Nu is het tijd dat je jouw website gaat promoten op sociale media.

Nazorg

Indien nodig zullen tijdens de nazorgperiode kleine aanpassing op de website worden doorgevoerd. Het kan natuurlijk voorkomen dat er toch nog een tekst aangevuld moet worden of toch een andere foto beter past.

Website beheer

Tot slot maken we afspraken over website beheer. Zie website beheer voor meer informatie hierover.

Vraag een offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan. Om een goede offerte te kunnen maken is het belangrijk dat je zelf al eens nagedacht hebt over wat je wil. Vul de offerte vragenlijst in door op onderstaande knop te klikken.

Snel online met je eigen website?

Maak een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken!