Website Optimalisatie

Website optimalisatie is hét belangrijkste onderdeel van je website. Het kan je toekomst bepalen. Geen optimalisatie betekent weinig websitebezoekers, dus weinig / geen nieuwe klanten. Een geoptimaliseerde website geeft kansen en ruimte om te groeien.

Ben jij een ondernemer met een niet geoptimaliseerde website? Moeilijk tijd gehad of nog steeds? Lees verder!

- Rob Vanderfeesten

Website optimalisatie in 4 stappen

Optimaliseer je website en daarmee je SEO funnel.

stap 1

SEO Scan

Met een SEO Scan krijg je inzicht in de verbeterpunten met betrekking tot SEO (zoekmachine optimalisatie). Met deze scan krijg je inzicht welke verbeterpunten er per pagina zijn. Dit is de actielijst die in stap 2 geïmplementeerd wordt. De audit richt zich op hoe elke pagina scoort op keywords, zijn er SEO fouten ontdekt. Vraag een GRATIS SEO SCAN aan.

stap 2

SEO Quick Wins

Tijd voor het implementeren van de Quick Wins. Door de zaken uit de SEO Audit vormen hier de leidraad. Samen met algemene SEO tips die geïmplementeerd worden zal het voor zoekmachines duidelijk zijn wat je te bieden hebt. Dit geeft meer bezoekers die zoeken wat jij te bieden hebt. Wil je alvast beginnen met de Quick Wins? Download ze hier!

stap 3

Content Marketing

Oké, er zijn meer bezoekers, van goede kwaliteit. Nu is het belangrijk dat je teksten op je website afgestemd zijn op deze bezoekers. Content Marketing is een belangrijke stap in website optimalisatie. Zonder waardevolle content zullen de meeste bezoekers snel afhaken. Maar met waardevolle content blijven je bezoekers langer en wellicht lang genoeg om over te gaan tot actie!

stap 4

Conversie Optimalisatie

Met conversie bedoel ik het overgaan tot het nemen van actie. Een actie die jij voor ogen hebt op de pagina waar de bezoeker naar kijkt. Dit kan zijn het inschrijven voor een nieuwsbrief of een product/dienst afnemen. Door de actie die je voor ogen hebt per pagina te optimaliseren kun je de conversie verhogen.

Website optimalisatie - funnel

Wil jij ook een geoptimaliseerde website?

De afbeelding toont een geoptimaliseerde website. Veel bezoekers, goede content, testimonials om vertrouwen bij potentiële klanten te wekken en geoptimaliseerde Call to Actions om de conversie te verhogen.


Website optimalisatie: ben jij klaar om je onderneming te laten groeien?

Vraag dan de GRATIS SEO SCAN aan!

- Rob vanderfeesten

Krijg inzicht in hoe Google jouw website beoordeeld

Begin bij stap 1 een SEO Scan. Het geeft inzicht in de verbeterpunten voor je website om beter te scoren in Google