Welkom bij IT Service Rob!

IT Service Rob biedt IT oplossingen van webdesign en hosting tot website beheer
voor kleine bedrijven, verenigingen en zzp'ers.
Lees meer...

Services

IT Service Rob biedt zijn services aan voor € 30,- per uur (ex. BTW). Hieronder een overzicht van de services die IT Service Rob biedt:

Webdesign

Op basis van uw wensen wordt er een unieke website voor u gemaakt. Middels de nieuwste gratis technieken is het mogelijk om een goedkope en mooie website te maken. Deze website is geschikt voor elk schermformaat zodat uw boodschap altijd helder overkomt. Een website heeft u al vanaf € 300,-

Hosting

U wilt natuurlijk dat uw website voor iedereen bereikbaar is. IT Service Rob kan dit voor u doen en regelt dan ook de domeinnaam registratie. Tevens krijgt u tot 5 e-mailadressen @uwdomeinnaam en automatische back-ups van uw website en e-mails.

Beheer

U website is klaar en dan? Wellicht dat u na verloop van tijd eens iets wil toevoegen of wijzigen aan uw website. Dit kan u zelf doen, door gebruik van de eenvoudige interface, of IT Service Rob kan dit voor u doen tegen een kleine vergoeding.

Portfolio

Trots op...

Jeugdcontactraad

Webdesign/Hosting/Beheer

Kijo Spiritueel

Webdesign/Hosting/Beheer

Vinjosh Wijnen

Webdesign/Hosting/Beheer

C.V. de Halve Gare

Webdesign/Hosting/Beheer

Quality4Food

Webdesign/Hosting/Beheer

De Arme Duivel

Webdesign/Hosting/Beheer

Over IT Service Rob

Soms moet je de stap zetten...

 • 2004

  Toen is het begonnen.

  Vanaf 2004 ben ik betrokken bij het maken, aanpassen, ontwerpen, beheren en hosten van websites. Steeds gebruikmakend van de nieuwste technieken.

 • Juni 2016

  Ingeschreven bij de KvK.

  In 2016 de stap gezet en als zzp'er gestart. Met als focus het maken van websites (en alles wat er bij hoort) voor kleine bedrijven, zpp'ers, verenigingen en particulieren.

 • Nu

  Sta ik klaar voor u!

  Verras mij met uw wensen voor een nieuwe website en samen komen we tot een website waarin we de wensen met betrekking tot functionaliteiten en design samen laten komen.

CONTACT

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.